Restaurangkock (Göteborg)
Restaurang och Livsmedel
Yrkesvux, 1250 poäng
För mer information om utbildningens innehåll, se grvux.se.
Förkunskapskrav
För att vara behörig ska du ha godkänt betyg i följande kurser på grundläggande nivå eller ha motsvarande kunskaper:
- Svenska (GRNSVED) eller svenska som andraspråk (GRNSVAD)
Om du har tillräckliga kunskaper men saknar betyg så behöver du kontakta vuxenutbildningen i din hemkommun för att boka en nivåbedömning.
Ämnes-/kursplan
KURSPAKET
Anmälningskod
GRY-RKO-2408-GG
Skolform
Gymnasial utbildning
Extern länk
Studium (Länk till extern sida.)
Kurser (14 st)
- Hygien (HYGHYG0)
- Orienteringskurs, gymnasiell nivå (KGYORI1)
- Orienteringskurs studieplanering (KGYORI11A50)
- Orienteringskurs yrkessvenska (KGYORI11F)
- Komvuxarbete restaurang och livsmedelsprogammet (KVARRL)
- Livsmedels- och näringskunskap 1 (LIVLIV01)
- Mat och dryck i kombination (MACMAT0)
- Matlagning specialisering (MALMAL00S)
- Matlagning 1 (MALMAL01)
- Matlagning 2 (MALMAL02)
- Matlagning 3 (MALMAL03)
- Matlagning 4 (MALMAL04)
- Specialkoster (MALSPE0)
- Service och bemötande, delkurs 50 p (SEVSEVx1)